ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

13.07.2022

Проголосовано:

14.07.2022 13:35:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12



У К Р А Ї Н А



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



П’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 14 липня 2022 року



смт.Любеч



Про затвердження Положення про порядок та умови надання соціальних послуг на платній основі із встановленням диференційованої плати в комунальному закладі Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради



Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про соціальні послуги», постанов Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 428 «Про затвердження Порядку регулювання тарифів на соціальні послуги» та від 01.06.2020 №429 «Про затвердження Порядку установлення диференційованої плати за надання соціальних послуг», Методичних рекомендацій розрахунку вартості соціальних послуг, затверджених наказом Міністерства соціальної політики України від 07.12.2015р. №1186, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити Положення про порядок та умови надання соціальних послуг на платній основі із встановленням диференційованої плати в комунальному закладі Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради (додається).

  2. Директору комунального закладу Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради Озлоєвій Наталії Федорівні забезпечити виконання даного рішення з моменту набрання ним чинності.

  3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я, питань соціального захисту населення, законності і правопорядку та депутатської етики.



Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 Положення про порядок та умови надання соцпослуг.pdf Переглянути