ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

46

Дата реєстрації:

21.02.2024

Проголосовано:

21.02.2024 12:15:22

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    10
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 46



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 2024 року



смт. Любеч



Про надання дозволу на виготовлення



технічної документації із землеустрою щодо



інвентаризації земель комунальної власності



площею 2,9577 га для сінокосіння і випасання худоби,



за межами смт Любеч



Керуючись ст.12, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст.19, 25, 57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Законом України «Про місцеве самоврядування», Постановою Кабінету Міністрів України №476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель» від 05.06.2019 року, селищна рада



ВИРІШИЛА




  1. Надати дозвіл Любецькій селищній раді на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Любецької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби (код КВЦПЗД 01.08) площею 2,9577 га на території Любецької селищної ради, Чернігівського району Чернігівської області, за межами смт Любеч.

  2. Доручити виконавчому комітету Любецької селищної ради звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності Любецької селищної ради для сінокосіння і випасання худоби (код КВЦПЗД 01.08) площею 2,9577 га на території Любецької селищної ради, Чернігівського району Чернігівської області, за межами смт Любеч.

  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель подати до селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ