ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

43

Дата реєстрації:

21.02.2024

Проголосовано:

21.02.2024 12:09:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 43



У К Р А Ї Н А



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



ПРОЕКТ



від 2024 року



смт Любеч



Про надання дозволу СТОВ «ДРУЖБА-НОВА»



на розроблення технічної документації



із землеустрою щодо інвентаризації



земельних ділянок під польовими шляхами



орієнтовною площею 9 га на території



Смолигівського старостинського округу



з подальшою передачею їх в оренду



Розглянувши клопотання СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРУЖБА-НОВА» в особі керівника земельного відділу Північного РУ Андрія Анатолійовича ЗАЙЦЕВА про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими шляхами орієнтовною площею 9 га на території Смолигівського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду та для залучення додаткових коштів до селищного бюджету, керуючись ст.12, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст.19,25,57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Законом України «Про місцеве самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2019р. №476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи положення ч. 2 ст. 27 Перехідних Положень Земельного Кодексу України» з метою встановлення місця розташування земельних ділянок, їхніх меж, розмірів та визначення їх правового статусу, враховуючи висновки постійної комісії із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного природного середовища, селищна рада



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати дозвіл СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРУЖБА-НОВА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими шляхами орієнтовною площею 9 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Смолигівського старостинського округу, Чернігівського району, Чернігівської області, з подальшою передачею їх в оренду.



2. СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРУЖБА-НОВА» звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими шляхами орієнтовною площею 9 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Смолигівського старостинського округу, Чернігівського району, Чернігівської області, з подальшою передачею їх в оренду.



3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими шляхами орієнтовною площею 9 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Смолигівського старостинського округу, Чернігівського району, Чернігівської області, з подальшою передачею їх в оренду подати до селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.



4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ