ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

15.12.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 72
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду гідрологічного заказника місцевого значення «Нижній Болгач»

Україна

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

від 2023 року

смт Любеч

Про надання дозволу на розроблення проекту

землеустрою щодо організації і встановлення меж

території природно-заповідного фонду гідрологічного

заказника місцевого значення «Нижній Болгач»

З метою збереження природного різноманіття ландшафтів, охорони довкілля, підтримання екологічного балансу, збереження і використання об’єктів культурної спадщини, керуючись ст. 12, 43-46, п. 24 Розділу X Земельного кодексу України, ст. 47 Закону України «Про землеустрій», ст. 7 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», п. 37 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням постійної комісії Любецької селищної ради з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Любецької селищної ради на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно- заповідного фонду гідрологічного заказника місцевого значення «Нижній Болгач» на території Любецької селищної ради, загальною площею 5,5 га.

2. Здійснити заходи щодо розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду гідрологічного заказника місцевого значення «Нижній Болгач» на території Любецької селищної ради, зазначені в п.1 даного рішення.

3. Надати виготовлений проект землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно- заповідного фонду гідрологічного заказника місцевого значення «Нижній Болгач» на території Любецької селищної ради на затвердження сесії Любецької селищної ради, у відповідності до вимог чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВАВалерій КОСТИЛЬОВ