ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

58

Дата реєстрації:

15.12.2023

Проголосовано:

15.12.2023 13:27:29

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 58



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 2023 року



смт. Любеч



Про надання дозволу на розробку



технічної документації із землеустрою



щодо інвентаризації земель комунальної



власності для формування земельної ділянки



під будівлю сільського клубу село Вороб’їв



Відповідно до ст. 26, пп.1 п.а) ч.1 ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 19, 181, 184, 186 Земельного кодексу України, Постановою Кабінету Міністрів України №476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель» від 05.06.2019 року, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати дозвіл Любецькій селищній раді на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для формування земельної ділянки орієнтовною площею 0,7000 га з цільовим призначенням Для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, під будівлю сільського клубу за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, село Вороб’їв, вулиця Центральна, будинок 93, на території Великозліївського старостинського округу Чернігівського району Чернігівської області.

  2. Доручити виконавчому комітету Любецької селищної ради звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для формування земельної ділянки орієнтовною площею 0,7000 га з цільовим призначенням Для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування, під будівлю сільського клубу за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, село Вороб’їв, вулиця Центральна, будинок 93, на території Великозліївського старостинського округу Чернігівського району Чернігівської області.

  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності подати до селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ