ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

56

Дата реєстрації:

15.12.2023

Проголосовано:

15.12.2023 13:24:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 56



УКРАЇНА



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 2023 року



смт Любеч



Про надання дозволу на розробку технічної документації



із землеустрою щодо встановлення (відновлення)



меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність



для будівництва та обслуговування житлового будинку,



господарських будівель і споруд гр. Купрієнко Н.М.



Розглянувши заяву гр. Купрієнко Наталії Миколаївни про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 116, 118, 121, Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Надати гр. Купрієнко Наталії Миколаївні (Київська область, місто Славутич, квартал Московський, будинок 2, квартира 99, реєстраційний номер облікової картки платника податків 2668216486) дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована: Чернігівська область, Чернігівський район (колишній Ріпкинський), село Неданчичі, вулиця Кільцева, будинок 7.

  2. Землевпоряднику селищної ради внести зміни в земельно-кадастрову документацію.

  3. Гр. Купрієнко Наталії Миколаївні звернутися із заявою до суб’єкта господарювання, в складі якого є сертифіковані інженери- землевпорядники, для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

  4. Розроблена та погоджена у встановленому законом порядку технічна документація щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки подати до селищної ради для розгляду та затвердження.

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ