ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

20.01.2023

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 5
Про скликання двадцятої сесії селищної ради восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 20 січня 2023 року смт. Любеч № 5

Про скликання двадцятої сесії

селищної ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцяту сесію селищної ради восьмого скликання 30 січня 2023 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про прийняття на баланс необлікованих матеріальних цінностей;
  2. Про матеріальну допомогу Слободському П.П.;
  3. Про матеріальну допомогу Коваленко Н.Г.;
  4. Про матеріальну допомогу Саюк Т.Л..;
  5. Про матеріальну допомогу Черепановій Р.О.;
  6. Про матеріальну допомогу на поховання;
  7. Про матеріальну допомогу на поховання;
  8. Про матеріальну допомогу на поховання;
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Алексєєнко Людмилі Володимирівні.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Кирилюк Ользі Олексіївні.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Кривопуск Ніні Миколаївні.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Кривопуск Ніні Миколаївні.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Куліді Тетяні Іванівні.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мажузі Інні Володимирівні.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Маньку Андрію Петровичу.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Марчану Миколі Миколайовичу (1/2 частина).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Марчану Сергію Васильовичу.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ольховик Надії Миколаївні (1/2 частина) та гр. Ольховику Леоніду Івановичу (1/2 частина).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Онос Валентині Михайлівні.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Палію Василю Юрійовичу.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Пилиповичу Володимиру Григоровичу (1/2 частина) та гр. Пилипович Тетяні Григорівні (1/2 частина).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Пищик Валентині Іванівні (1/4 частина), гр. Пищику Юрію Георгійовичу (1/4 частина) та гр. Паламарчук Ірині Георгіївні (1/2 частина).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Почекаєву Володимиру Миколайовичу.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Роговому Андрію Олексійовичу.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Сердюку Михайлу Петровичу (1/2 частина) та гр. Юрченко Наталії Петрівні (1/2 частина).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Струтинській Ганні Панасівні.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Супрун Ганні Олександрівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Тарараці Сергію Васильовичу (1/4 частина) та гр. Манько Аллі Василівні (1/4 частина).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Тарасенку Віталію Миколайовичу.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Клановцю Анатолію Миколайовичу.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Симоновій Катерині Михайлівні.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Стременовському Тарасу Андрійовичу.
  33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бондаренко Ірині Василівні.
  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бреславець Наталії Володимирівні.
  35. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Гордієнку Миколі Олександровичу.
  36. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Денисенко Валентині Іванівні.
  37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Курачу Віктору Михайловичу.
  38. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мажора Валентині Іванівні.
  39. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мажора Валентині Іванівні.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мартиненко Антоніні Олександрівні.
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ничипоренку Андрію Петровичу.
  42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Пищик Парасковії Федорівні.
  43. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Пінчуку Володимиру Михайловичу.
  44. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Пінчуку Павлу Михайловичу.
  45. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Польовик Тетяні Вячеславівні.
  46. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Савенко Тетяні Іванівні.
  47. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Теплюк Ганні Миколаївні.
  48. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Томилку Сергію Володимировичу.
  49. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Томилку Сергію Володимировичу.
  50. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Шаповал Ірині Сергіївні.
  51. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Шевченко Надії Миколаївні.
  52. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ященку Володимиру Івановичу.
  53. Про вилучення земельної ділянки гр. Апанасенка Леоніда Михайловича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  54. Про вилучення земельної ділянки гр. Атрощенка Олега Володимировича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  55. Про вилучення земельної ділянки гр. Бакалійко Юлії Миколаївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  56. Про вилучення земельної ділянки гр. Бендика Гната Анатолійовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  57. Про вилучення земельної ділянки гр. Голобурди Валентини Антонівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  58. Про вилучення земельної ділянки гр. Гринь Миколи Миколайовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  59. Про вилучення земельної ділянки гр. Дем’яненка Олександра Володимировича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  60. Про вилучення земельної ділянки гр. Жир Миколи Миколайовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  61. Про вилучення земельної ділянки гр. Калинича Сергія Михайловича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  62. Про вилучення земельної ділянки гр. Колинько Наталії Валентинівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  63. Про вилучення земельної ділянки гр. Купрієнка Володимира Васильовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  64. Про вилучення земельної ділянки гр. гр. Пилипенко Тетяни Миколаївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  65. Про вилучення земельної ділянки гр. Пінчук Валентини Володимирівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  66. Про вилучення земельної ділянки гр. Пономаренка Миколи Михайловича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  67. Про вилучення земельної ділянки гр. Решотка Миколи Семеновича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  68. Про вилучення земельної ділянки гр. Руденок Валентини Володимирівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  69. Про вилучення земельної ділянки гр. Сизова Миколи Олександровича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  70. Про вилучення земельної ділянки гр. Сіренької Тетяни Євгеніївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  71. Про вилучення земельної ділянки гр. Тетериної Оксани Миколаївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  72. Про вилучення земельної ділянки гр. Тимошок Ігоря Володимировича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  73. Про вилучення земельної ділянки гр. Трихліб Лариси Миколаївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  74. Про вилучення земельної ділянки гр. Федяй Геннадія Володимировича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  75. Про вилучення земельної ділянки гр. Фурданича Івана Івановича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на один рік ТОВ «АГРО-ФІРМА «БОГДАН» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  77. Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки ТОВ «Сіверь» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Неданчицького старостинського округу.
  78. Про платне строкове користування земельної ділянки ТОВ «Промцентр-Славутич» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території Неданчицького старостинського округу.
  79. Про надання в оренду земельної ділянки ФОП Павленко А.М. для Бази відпочинку «Дніпро» на території Неданчицького старостинського
  80. Різне

Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 Розпорядження сесія.pdf Переглянути