ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

13.10.2023

Проголосовано:

13.10.2023 11:43:18

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39



ПРОЄКТ



УКРАЇНА



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 13 жовтня 2023 року



смт. Любеч



Про надання дозволу на розробку технічної документації



із землеустрою щодо встановлення (відновлення)



меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність



для будівництва та обслуговування житлового будинку,



господарських будівель і споруд Рубан М.К.



Розглянувши заяву гр. Рубан Марії Кузьмівни про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 116, 118, 121, Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Надати гр. Рубан Марії Кузьмівні (Чернігівська область, Чернігівський район, с. Губичі, вул. Любецька, буд. 16А, реєстраційний номер облікової картки платника податків 1344207260) дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність, орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована в с. Губичі, вул. Любецька, буд. 16А, Чернігівського району Чернігівської області.

  2. Землевпоряднику селищної ради внести зміни в земельно-кадастрову документацію.

  3. Гр. Рубан Марії Кузьмівні звернутися із заявою до суб’єкта господарювання, в складі якого є сертифіковані інженери- землевпорядники, для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

  4. Розроблена та погоджена у встановленому законом порядку технічна документація щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки подати до селищної ради для розгляду та затвердження.

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ