ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

37

Дата реєстрації:

13.10.2023

Проголосовано:

13.10.2023 11:41:15

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    6
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 37



У К Р А Ї Н А



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



ПРОЕКТ



від 2023 року



смт Любеч



Про надання дозволу ТОВ ім. ПОПУДРЕНКА



на розроблення технічної документації



із землеустрою щодо інвентаризації



земельних ділянок на території



Павлівського старостинського округу



з подальшою передачею їх в оренду



Розглянувши клопотання ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ПОПУДРЕНКА в особі директора Сергія Сергійовича Смоквина про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Павлівського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду та для залучення додаткових коштів до селищного бюджету, керуючись ст.12, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст.19,25,57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Законом України «Про місцеве самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2019р. №476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи положення ч. 2 ст. 27 Перехідних Положень Земельного Кодексу України» з метою встановлення місця розташування земельних ділянок, їхніх меж, розмірів та визначення їх правового статусу, враховуючи висновки постійної комісії із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного природного середовища, селищна рада



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ПОПУДРЕНКА на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Павлівського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду (за межами населених пунктів) Любецької селищної ради із зазначенням земель:

    - земельних ділянок нерозподілених та невитребуваних земельних часток (паїв);

    - земельних ділянок під польовими дорогами, розташованих у масивах земель сільськогосподарського призначення;

    - земельних ділянок колишньої колективної форми власності.

  2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ПОПУДРЕНКА звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Павлівського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду.




  1. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Павлівського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду подати до селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.

  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ