ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

28

Дата реєстрації:

13.10.2023

Проголосовано:

13.10.2023 11:35:23

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 28



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 2023 року



смт Любеч



Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) за адресою: с. Губичі, вулиця Шевченка



Розглянувши клопотання АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ», в особі в.о. голови правління АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» Сергія Віталійовича САВЧЕНКА від 29.08.2023 року за №359/05-07 про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду та передати земельну ділянку в оренду на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води), керуючись Законами України «Про землеустрій», статтями 3, 12, 193, 123, 201 Земельного кодексу України, відповідно до статті 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0017 га, в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Губичі, вулиця Шевченка, з кадастровим номером земельної ділянки 7424482500:01:001:0126.

  2. Надати в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» земельну ділянку загальною площею 0,0017 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Губичі, вулиця Шевченка, з кадастровим номером земельної ділянки 7424482500:01:001:0126 терміном на ____ (_______) роки.



3. Встановити розмір орендної плати за користування земельною ділянкою, зазначеної у п.2 цього рішення, у розмірі ___ (_____) відсотків від їх нормативної грошової оцінки, враховуючи коефіцієнт індексації.



4. Доручити селищному голові Валерію Миколайовичу КОСТИЛЬОВУ від імені Любецької селищної ради укласти Договір оренди земельної ділянки на затверджених умовах.



5. Зареєструвати укладений Договір оренди земельної ділянки, згідно чинного законодавства.



6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ