ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

13.10.2023

Проголосовано:

13.10.2023 11:17:49

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4



ПРОЄКТ



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 13 жовтня 2023 року



смт. Любеч



Про укладання договору доступу з ТОВ «лайфселл»



на розміщення телекомунікаційного обладнання



Розглянувши лист уповноваженого представника ТОВ «лайфселл» Вих №СН2933/1 від 18.09.2023, щодо надання згоди на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «лайфселл», з укладанням договору доступу, керуючись Законом України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку електронних комунікаційних мереж», постановою Кабінету Міністрів України від 18 липня 2018 року №610 «Про затвердження Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта будівництва», наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 25 вересня 2018 року №247 «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта будівництва», керуючись статтями 26, 60 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада,



ВИРІШИЛА:




  1. Надати дозвіл на укладання договору доступу терміном на 2 роки 11 місяців на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «лайфселл».

  2. Доручити Любецькому селищному голові укласти з ТОВ «лайфселл» договір доступу до об’єкта будівництва для розміщення технічних засобів телекомунікацій, в особі Любецької селищної ради.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, будівництва, архітектури та з питань надзвичайних ситуацій.



Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ