ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

39

Дата реєстрації:

28.06.2023

Проголосовано:

28.06.2023 12:49:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 39



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 28 червня 2023 року



смт Любеч



Про надання дозволу на розроблення



детального плану території земельної



ділянки за адресою с. Тараса Шевченка, вул. Шевченка, 2



Розглянувши заяву начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту про реконструкцію котельні Тарасо-Шевченківського  ліцею Любецької селищної ради  Чернігівського району Чернігівської області, відповідно до ст. 4,8,10,19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 № 3038-VI, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації» від 16.11.2011 № 290, постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань шодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні» від 25.05.2011 №555, ДБН Б.1.1-4:2012 «Склад і зміст детального плану території», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати дозвіл на розроблення Детального плану території земельної ділянки (кадастровий номер 7424489200:04:001:0112) загальною площею 3,5000 га за адресою с. Тараса Шевченка, Чернігівського району Чернігівської області відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.

  2. Визначити:

    1. Замовником розроблення Детального плану території – Любецьку селищну раду.

    2. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території – Любецьку селищну раду.



  3. Відділу комунальної власності, земельних відносин, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Любецької селищної ради визначити ліцензовану проектну організацію – розробника детального плану території для укладення відповідної угоди, сприяти в організації проведення громадських слухань містобудівної документації відповідно до вимог ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та постанови Кабінету Міністрів України № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань шодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні».

  4. Розроблену і погоджену в установчому законодавством порядку документацію вказану в п.1 даного рішення подати на затвердження до Любецької селищної ради.

  5. Любецькій селищній раді забезпечити проведення громадських слухань містобудівної документації з врахуванням ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».



6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ