ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

27

Дата реєстрації:

28.06.2023

Проголосовано:

28.06.2023 12:26:56

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 27



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 28 червня 2023 року



смт Любеч



Про надання дозволу на розробку



проекту землеустрою щодо відведення



земельної ділянки для передачі в оренду



АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» с. Губичі вул. Шевченка



Керуючись Законами України «Про землеустрій», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про державний земельний кадастр», постановами Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру» від 17 жовтня 2012 року №1051, положеннями Земельного кодексу України, відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ», в особі голови правління А.А.Ярової, та враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати дозвіл акціонерному товариству «ЧЕРНІГІВГАЗ» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду орієнтовною площею 0,0035 га з цільовим призначенням – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) за адресою: с. Губичі, вул. Шевченка, Любецька селищна рада, Чернігівський район, Чернігівська область, за рахунок земель комунальної власності.



2. Акціонерному товариству «ЧЕРНІГІВГАЗ» замовити в суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою, згідно із законом, розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної для передачі в оренду.



3. Розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної для передачі в оренду після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру та отримання витягу про земельну ділянку подати до Любецької селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.



4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ