ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

10.05.2023

Проголосовано:

10.05.2023 10:24:51

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    14
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4



У К Р А Ї Н А



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 10 травня 2023 року смт. Любеч



Про внесення змін до програми



«Програма сприяння зміцненню матеріально-

технічної бази 105-го прикордонного



загону імені князя Володимира Великого



Державної прикордонної служби



України на 2023 рік



З метою зміцнення матеріально-технічної бази прикордонного загону та вжиття відповідних додаткових заходів щодо укріплення державного кордону, підвищення рівня профілактики правопорушень в сфері охорони державного контролю, враховуючи пропозиції керівництва тринадцятої прикордонної застави ( з місцем дислокації н. п. Любеч) та чотирнадцятої прикордонної застави ( з місцем дислокації н. п. Неданчичи) четвертої прикордонної комендатури (з місцем дислокації н. п. Любеч) 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого Державної прикордонної служби України, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада 



ВИРІШИЛА:




  1. Внести зміни до програми сприяння зміцненню матеріально-технічної бази 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого Державної прикордонної служби України на 2023 рік (додається).

  2. Надати у 2023 році субвенцію з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально – економічного розвитку за рахунок збільшення видаткової частини загального фонду за рахунок залишку коштів, який склався на 01.01.2023 р. селищного бюджету Любецької територіальної громади.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я, питань соціального захисту населення, законності і правопорядку та депутатської етики.



Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 ПРОГРАМА СПРИЯННЯ (ЛЮБЕЧ 2023).pdf Переглянути