ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

07.04.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 58
Про передачу в постійне користування земельної ділянки філії «Чернігівське лісове господарство»

Україна

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

від 7 квітня 2023 року

смт Любеч

Про передачу в постійне користування

земельної ділянки філії «Чернігівське лісове господарство»

Розглянувши звернення філії «Чернігівське лісове господарство», в особі директора філії Вячеслава КИЧЕНКА, про передачу в постійне користування земельної ділянки з метою Програми Президента України «Зелена країна» та ст. ст. 12,55,57,92 Земельного кодексу України, ст. ст. 26, 33, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рекомендації постійної комісії Любецької селищної ради з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати в постійне користування філії «Чернігівське лісове господарство» земельну ділянку сільськогосподарського призначення, (16,00 Землі запасу), що розташована за межами село Розсудів Чернігівського району, Чернігівської області (комунальна власність Любецької селищної ради), а саме:
    - 7424488800:08:001:0233, площею 33,3339 га;
  2. Директору філії «Чернігівське лісове господарство» Вячеславу КИЧЕНКУ, забезпечити проведення державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВАВалерій КОСТИЛЬОВ