ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

07.04.2023

Проголосовано:

07.04.2023 11:21:40

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    13
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    10

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 07 квітня 2023 року смт. Любеч



Про включення до Переліку



Першого типу комунального майна,



що підлягає передачі в оренду на аукціоні,



затвердження умов та оголошення про



передачу в оренду комунального майна



Любецької селищної ради



Розглянувши заяву Фізичної особи-підприємця Сіренької Анни Олександрівни від 29.03.2023 року, метою забезпечення ефективного використання комунального майна, керуючись ст. ст. 6, 12 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», керуючись ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Погодити Фізичній особі-підприємцю Сіренькій Анні Олександрівни намір передачі в оренду на аукціоні майна комунальної власності Любецької селищної ради, розташованого за адресою: с. Малинівка, вул. Центральна, 22, Чернігівський район, Чернігівська область, терміном на 5 років, а саме: частини приміщення нежитлової будівлі в Малинівському старостинському окрузі, яке обліковується на балансі Любецької селищної ради, загальною площею 36 кв. м.,

  2. Включити вищезазначений об’єкт до Переліку першого типу та передати в оренду комунальне майно, зазначене в п. 1 цього рішення для розміщення торговельного об’єкту, який не здійснює продаж товарів підакцизної групи згідно з заявою (додається).

  3. Затвердити умови та оголошення про передачу в оренду комунального майна Любецької селищної ради шляхом проведення аукціону (Додаток 1, Додаток 2).

  4. Оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про проведення аукціону з оренди частини нежитлового приміщення відповідно до умов.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, будівництва, архітектури та з питань надзвичайних ситуацій.



Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 Оголошення Сіренька.pdf Переглянути
2 Умови Сіренька.pdf Переглянути