ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

15.02.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 29
Про передачу земельної ділянки з комунальної власності в державну власність

У К Р А Ї Н А

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ДВАДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

ПРОЕКТ

від лютого 2023 року

смт Любеч

Про передачу земельної ділянки

з комунальної власності в державну власність

Розглянувши лист Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області від 23.01.2023 року за № 18-25-0.3-342/2-23 про передачу земельної ділянки з комунальної власності в державну власність, статей 12, 83, 117, 122 Земельного кодексу України, статті 5 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись статями  25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати з комунальної власності Любецької селищної територіальної громади в особі Любецької селищної ради в державну власність в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області земельну ділянку сільськогосподарського призначення, площею 83,6050 га з кадастровим номером 7424485600:13:001:0007, із цільовим призначенням - 16.00 Землі запасу, яка знаходиться на території Неданчицької сільської ради, Чернігівського району (колишній Ріпкинський), Чернігівської області. Земельна ділянка передана у комунальну власність Любецькій селищній територіальній громаді згідно наказу Головного управління «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність» від 09.12.2020 № 24-ОТГ.

Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки – не зареєстровані.

2. Здійснити передачу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 даного рішення, з комунальної власності Любецької селищної територіальної громади в особі Любецької селищної ради в державну власність в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області шляхом оформлення відповідного акту приймання-передачі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з комунальної власності в державну власність.

3. Уповноважити Любецького селищного голову КОСТИЛЬОВА Валерія Миколайовича підписати акт приймання-передачі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з комунальної власності в державну власність, що додається.

4. Відділу комунальної власності, земельних відносин, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Любецької селищної ради після підписання акту приймання-передачі внести необхідні зміни в земельно-кадастрову документацію.

5 . Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ