ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

29

Дата реєстрації:

15.02.2023

Проголосовано:

23.02.2023 11:50:30

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    1
  • Не підтримали
    12
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 29



У К Р А Ї Н А



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



РІШЕННЯ



ПРОЕКТ



від лютого 2023 року



смт Любеч



Про передачу земельної ділянки



з комунальної власності в державну власність



Розглянувши лист Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області від 23.01.2023 року за № 18-25-0.3-342/2-23 про передачу земельної ділянки з комунальної власності в державну власність, статей 12, 83, 117, 122 Земельного кодексу України, статті 5 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», керуючись статями  25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Передати з комунальної власності Любецької селищної територіальної громади в особі Любецької селищної ради в державну власність в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області земельну ділянку сільськогосподарського призначення, площею 83,6050 га з кадастровим номером 7424485600:13:001:0007, із цільовим призначенням - 16.00 Землі запасу, яка знаходиться на території Неданчицької сільської ради, Чернігівського району (колишній Ріпкинський), Чернігівської області. Земельна ділянка передана у комунальну власність Любецькій селищній територіальній громаді згідно наказу Головного управління «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність» від 09.12.2020 № 24-ОТГ.



Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки – не зареєстровані.



2. Здійснити передачу земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 даного рішення, з комунальної власності Любецької селищної територіальної громади в особі Любецької селищної ради в державну власність в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області шляхом оформлення відповідного акту приймання-передачі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з комунальної власності в державну власність.



3. Уповноважити Любецького селищного голову КОСТИЛЬОВА Валерія Миколайовича підписати акт приймання-передачі земельної ділянки сільськогосподарського призначення з комунальної власності в державну власність, що додається.



4. Відділу комунальної власності, земельних відносин, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Любецької селищної ради після підписання акту приймання-передачі внести необхідні зміни в земельно-кадастрову документацію.



5 . Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ