ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XX

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

76

Дата реєстрації:

20.01.2023

Проголосовано:

30.01.2023 11:40:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    12
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 76



УКРАЇНА



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ДВАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 30 січня 2023 року



смт Любеч



Про затвердження проекту землеустрою



щодо відведення земельної ділянки в оренду



на 1 (один) рік ТОВ «АГРО-ФІРМА «БОГДАН»



Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО-ФІРМА «БОГДАН» про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 1 (один) рік за рахунок земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 1300,0000 га, яка розташована на території Любецької ТГ, відповідно до статей 12, 791, 93, 116, 122-126, частини чотирнадцятої статті 186 Земельного Кодексу України, статей 8, 19, 20, 50, 55 Закону України «Про землеустрій», пункту 5 статті 16 Закону України «Про державний земельний кадастр», Закону України «Про оренду землі», керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Затвердити ТОВ «АГРО-ФІРМА «БОГДАН» проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду на 1 (один) рік за рахунок земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 1300,0000 га, яка розташована на території Любецької ТГ (Губицький та Неданчицький старостинські округи) Чернігівського району Чернігівської області.

  2. Надати ТОВ «АГРО-ФІРМА «БОГДАН» в оренду земельні ділянки на 1 (один) рік за рахунок земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 1300,0000 га, які розташовані на території Любецької ТГ (Губицький та Неданчицький старостинські округи) Чернігівського району, Чернігівської області, при умові цільового використання землі та своєчасної сплати орендної плати за землю.

  3. Встановити річну ставку орендної плати за земельні ділянки, надані в оренду згідно пункту 2 цього рішення, з розрахунку ___ (________) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

  4. Доручити Любецькому селищному голові В.М. Костильову підписати від імені Любецької селищної ради Договір оренди на земельні ділянки, зазначені у пункті 2 цього рішення з урахуванням умов, зазначених у пункті 3 цього рішення.



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ