ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

03.11.2022

Проголосовано:

04.11.2022 11:05:52

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    15
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



ВІСІМНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 04 листопада 2022 року



смт. Любеч



Про затвердження проекту землеустрою



щодо відведення земельної ділянки



в постійне користування



Розглянувши заяву СЛУЖБИ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування керуючись, статтями 12, 17, 92, 125 Земельного кодексу України, Законом України «Про державний земельний кадастр», Законом України «Про землеустрій», статтями 26, 33, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії Любецької селищної ради з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада



ВИРІШИЛА:



1 Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування (кадастровий номер 7424485600:09:001:0161) площею – 4,1957 га, яка знаходиться за адресою: Чернігівська область, Чернігівський (колишній Ріпкинський) район, Неданчицька сільська рада, 12.04 - для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (для експлуатації та обслуговування автомобільної дороги загального користування державного значення Р – 56 Чернігів – Пакуль – КПП «Славутич» - Чорнобиль з під’їздом до м. Славутич).



2. Зобов’язати СЛУЖБУ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ використовувати дану земельну ділянку згідно цільового призначення.



3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісії Любецької селищної ради з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВАВалерій КОСТИЛЬОВ