ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

23.09.2022

Проголосовано:

28.09.2022 11:38:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19



ПРОЕКТ



Україна



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



СІМНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 28 вересня 2022 року



смт. Любеч



Про продовження терміну дії



договору оренди приміщення



ФОП Потєхіна О.М.



Розглянувши заяву ФОП Потєхіної О.М. про продовження терміну дії договору оренди нежитлового приміщення Любецької селищної ради за адресою: с. Скитьки, вул. Квітнева, 2, площею 36,1 кв.м., для здійснення підприємницької діяльності (розміщення об’єктів торгівлі), керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Методикою розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою КМУ від 04.10.1995р. №786 (далі- Методика), статтями 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Продовжити термін дії договору від 02.05.2018р. №4 оренди нежитлового приміщення Любецької селищної ради за адресою: с. Скитьки, вул. Квітнева, 2, Чернігівського району Чернігівської області площею 36,1 кв.м. для здійснення підприємницької діяльності (розміщення об’єктів торгівлі), укладеного з ФОП Потєхіной О.М., на ____ років, на тих самих умовах, на яких був укладений договір оренди, що продовжується , при умові проведення орендарем оцінки об’єкта оренди.

  2. Орендну плату за договором встановити на підставі застосування чинної на момент продовження договору орендної ставки, визначеною Методикою, до ринкової вартості об’єкта оренди, але не нижче за розмір останньої місячної орендної плати, встановленої договором, що продовжується.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища. 



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВАВалерій КОСТИЛЬОВ