ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XVII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

13

Дата реєстрації:

23.09.2022

Проголосовано:

28.09.2022 11:23:12

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    1
  • Не підтримали
    13
  • Утримались
    3
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 13



ПРОЕКТ



УКРАЇНА



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



СІМНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 28 вересня 2022 року



смт Любеч Про надання дозволу на розробку проекту



землеустрою щодо відведення земельної ділянки



на умовах оренди на рік для городництва Обруч С.І.



Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державний земельний кадастр», Законом України «Про землеустрій», ст. ст. 12, 36, 93, 124, 186-1 Земельного кодексу України та розглянувши заяву гр. Обруч Світлани Іванівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на рік гр. Обруч Світлані Іванівні (місце проживання: Київська область, Вишгородський район, м Славутич, кв-л Бакинський, буд. 4, кв. 24 реєстраційний номер облікової картки платника податків 2563205065) орієнтовною площею 0,1100 га для ведення городництва в межах населеного пункту с. Гута Чернігівського району Чернігівської області (Неданчицький старостинський округ).

  2. Землевпоряднику селищної ради внести зміни в земельно-кадастрову документацію.



3. Гр. Обруч Світлані Іванівні звернутися із заявою до суб’єкта господарювання, в складі якого є сертифіковані інженери- землевпорядники, для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.



4. Розроблений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати до селищної ради для розгляду та затвердження.



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ