ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

25

Дата реєстрації:

13.07.2022

Проголосовано:

14.07.2022 14:33:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25



УКРАЇНА



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



П’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



ПРОЕКТ



від 14 липня 2022 року



смт Любеч Про надання дозволу на виготовлення технічної документації



із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж



земельної ділянки в натурі (на місцевості)



гр. Дрозд С.І. та гр. Чуканова К.К. для надання в оренду



Керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні », ст. ст. 12, 123 Земельного Кодексу України, ст. 19,22,25,55 Закону України « Про землеустрій », п. 3 Перехідних та Прикінцевих положень Закону України « Про Державний земельний кадастр » , « Інструкцією про встановлення ( відновлення ) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками » затвердженої наказом Держкомзему від 18.05.2010 року № 376 та розглянувши заяву гр. Дрозд Світлани Іванівни та Чуканової Крістіни Костянтинівни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дрозд Світлані Іванівні (місце проживання: Чернігівська обл., Чернігівський р-н, смт. Любеч, вул. Чернігівська, буд. 24, реєстраційний номер облікової картки платника податків 2096709762), Чукановій Крістіні Костянтинівні ( місце проживання: Чернігівська обл., Чернігівський р-н, смт. Любеч, вул. Чернігівська, буд. 24, реєстраційний номер облікової картки платника податків 3235602744) для надання в оренду:

    - орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в смт Любеч, вул. Чернігівська, буд. 24, Чернігівського району Чернігівської області.

  2. Землевпоряднику селищної ради внести зміни в земельно-кадастрову документацію.



3. Гр. Дрозд Світлані Іванівні та гр. Чукановій Крістіні Костянтинівні звернутися із заявою до суб’єкта господарювання, в складі якого є сертифіковані інженери- землевпорядники, для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).



4. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати до селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА В.КОСТИЛЬОВ