ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

24

Дата реєстрації:

13.07.2022

Проголосовано:

14.07.2022 14:31:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 24



УКРАЇНА



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



П’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ





Р І Ш Е Н Н Я



від 14 липня 2022 року



смт Любеч



Про розгляд заяви ТОВ «Оператор



газотранспортної системи України»



щодо надання дозволу на розробку



проекту землеустрою щодо відведення



земельної ділянки



Розглянувши заяву ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для подальшої передачі у постійне користування, керуючись пунктом 34 частини першої статті 26, п 6 розділу v прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та у відповідності до статей 12, 122 Земельного Кодексу України, п 6 розділу II Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо розмежування земель державної та комунальної власності», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища, селищна рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Надати ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» (місце реєстрації: м. Київ, проспект Любомира Гузара, 4) дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,0001 га під існуючим державним об’єктом трубопровідного транспорту, для розміщення експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту, яка розташована на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області. На земельній ділянці розташований об’єкт нерухомого майна державної форми власності – Свіча переходу через автодорогу на 67,72 км.

  2. Зобов’язати ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» розроблений проект землеустрою після внесення відомостей про земельну ділянку до Державного земельного кадастру подати до Любецької селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому закон порядку.



5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.



СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ