ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XV

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

11

Дата реєстрації:

13.07.2022

Проголосовано:

14.07.2022 13:33:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 11



У К Р А Ї Н А



ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА



ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



П’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ



Р І Ш Е Н Н Я



від 14 липня 2022 року



смт.Любеч



Про внесення змін до повної назви, Положення про комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради та затвердження його в новій редакції



Керуючись частиною 1 статті 11, підпунктами 6 та 5 частини 1 статті 26, частиною 1 статті 54, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» та постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року №177 «Деякі питання діяльності центрів надання соціальних послуг», ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», селищна рада



ВИРІШИЛА:




  1. Внести зміни до повної назви Комунального закладу Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради (ідентифікаційний код 43135159), а саме: з Комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області на Комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради.

  2. Внести зміни до Положення про комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради.

  3. Затвердити в новій редакції Положення про Комунальний заклад Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради (додається).

  4. Директору комунального закладу Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради Оздоєвій Наталії Федорівні, здійснити державну реєстрацію змін про назву комунального закладу Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради відповідно до чинного законодавства.

  5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, освіти, культури, молоді і спорту, охорони здоров’я, питань соціального захисту населення, законності і правопорядку та депутатської етики.



Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 Положення КЗ Центр НСП 2022.pdf Переглянути