ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

20.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 105
Про надання дозволу АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку

Україна

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕССІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

від січня 2021 року

смт. Любеч

Про надання дозволу АТ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»

на виготовлення технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж

земельних ділянок в натурі (на місцевості)

на земельну ділянку

Розглянувши клопотання АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», в особі голови правління О.Щербини про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 0,03 га, що розташована на території Любецької селищної ради в населеному пункті села Тараса Шевченка, вул. Шевченка, буд. 2, для обслуговування котельні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею № 235 від 12.04.1999 року для залучення додаткових коштів до селищного бюджету, керуючись ст.12, 122, 184, 186 Земельного кодексу України, ст.19,25,57 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», Законом України «Про місцеве самоврядування», селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», в особі голови правління О.Щербини на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 0,03 га, що розташована на території Любецької селищної ради в населеному пункті села Тараса Шевченка, вул. Шевченка, буд. 2, для обслуговування котельні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею № 235 від 12.04.1999 року.
  2. АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», в особі голови правління О.Щербини звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку подати до селищної ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 IMG_0001.pdf Переглянути