ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

20.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 95
Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Донській М.І.

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

від 2022 року

смт Любеч

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою

щодо відведення в приватну власність земельної ділянки

для ведення особистого селянського господарства гр. Донській М.І.

Розглянувши заяву гр. Донської Марини Іванівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства керуючись пунктом 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст. 12, 116, 118, 121, Земельного Кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати гр. Донській Марині Іванівні (місце проживання: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Ріпки, вул. Чернігівська, буд. 27, реєстраційний номер облікової картки платника податків 2149613101) дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність, орієнтовною площею 2,0000 га на території Любецької селищної ради Великозліївський старостинський округ, для ведення особистого селянського господарства.
  2. Землевпоряднику селищної ради внести зміни в земельно-кадастрову документацію.
  3. Гр. Донській Марині Іванівні звернутися із заявою до суб’єкта господарювання, в складі якого є сертифіковані інженери- землевпорядники, для виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  4. Розроблений та погоджений у встановленому закон порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати до селищної ради для розгляду та затвердження.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію із земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ