ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

12.02.2024

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 28
Про скликання двадцять дев’ятої сесії селищної ради восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 12 лютого 2024 року смт. Любеч № 28

Про скликання двадцять дев’ятої

сесії селищної ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцять дев’яту сесію селищної ради восьмого скликання

21 лютого 2024 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про звіт про виконання селищного бюджету за 2023 рік;
  2. Про затвердження Програми профілактики правопорушень на території Любецької селищної ради на 2024рік;
  3. Про затвердження комплексної Програми запобіганню та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на 2024-2025роки;
  4. Про внесення змін до комплексної Програми розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації (події) Любецької селищної ради на 2023-2025роки;
  5. Про внесення змін до селищного бюджету на 2024 рік;
  6. Про затвердження актів передачі основних засобів;
  7. Про затвердження актів прийому-передачі;
  8. Про встановлення надбавки за вислугу років селищному голові;
  9. Про виготовлення гербової печатки Любецької селищної ради;
  10. Про матеріальну допомогу Брагиді В.Г.;
  11. Про матеріальну допомогу Коноваленко О.М.
  12. Про матеріальну допомогу Головачу Ю.А.;
  13. Про матеріальну допомогу Даниленку М.Б.;
  14. Про матеріальну допомогу на поховання Трихліба А.А.;
  15. Про матеріальну допомогу на поховання Теремецького А.Г.;
  16. Про матеріальну допомогу на поховання Червяка В.В.;
  17. Про матеріальну допомогу на поховання Кіяшка С.В.;
  18. Про матеріальну допомогу на поховання Непомнящого Ю.А.;
  19. Про матеріальну допомогу на поховання Бовди Г.П.;
  20. Про матеріальну допомогу на поховання Бокалейко С.О.;
  21. Про матеріальну допомогу Гринь Н.В.;
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Аніховській Ганні Іванівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зазимко Раїсі Іванівні на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зазимко Раїсі Іванівні на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зазимко Раїсі Іванівні на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Макаровій Ганні Василівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Олейченко Вірі Максимівні на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Самоненко Ганні Дмитрівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Томаш Ганні Олександрівні, гр. Томашу Олександру Борисовичу на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Улановичу Станіславу Миколайовичу на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Шикітко Олені Михайлівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Булавіну Борису Григоровичу на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Неданчичі, вулиця Захисників України, будинок 143-А.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Воскобійник Олені Леонідівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Миси, вулиця Набережна, будинок 183.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Головач Нелі Архипівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Неданчичі, вулиця Лугова, будинок 22.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пономаренку Богдану Володимировичу на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Неданчичі, вулиця Захисників України, будинок 92.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Стручковій Яні Валентинівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Тараса Шевченка, вулиця І. Франка, будинок 27.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» - до земель «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» гр. Дідовець Валентині Остапівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Неданчичі, вулиця Лугова, 28.
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» - до земель «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» гр. Дідовець Тетяні Михайлівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Неданчичі, вулиця Дніпровська, 41-А.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Любецької селищної ради на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, село Вороб’їв, вулиця Центральна, 93.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Клевцю Олександру Івановичу на території Тарасо-Шевченківського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Слісаренко Людмилі Глебівні на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Христенок Ніні Михайлівні на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  43. Про надання дозволу СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРУЖБА-НОВА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими шляхами орієнтовною площею 9 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Смолигівського старостинського округу (за межами населених пунктів), Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, з подальшою передачею їх в оренду.
  44. Про надання дозволу СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДРУЖБА-НОВА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок під польовими шляхами орієнтовною площею 7 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Павлівського старостинського округу (за межами населених пунктів), Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області. з подальшою передачею їх в оренду.
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 14.9718 га з кадастровим номером 7424456000:04:001:0147 для сінокосіння і випасання худоби, за межами смт Любеч.
  46. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності площею 2.9577 га для сінокосіння і випасання худоби, за межами смт Любеч.
  47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності площею 9.8387 га для сінокосіння і випасання худоби, за межами смт Любеч.
  48. Про вилучення земельної ділянки гр. Загрудного Володимира Анатолійовича для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч.
  49. Про вилучення земельної ділянки гр. Кравченко Галини Василівни для ведення особистого селянського господарства на території Мохначівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Мохначі.
  50. Про вилучення земельної ділянки гр. Мороза Олександра Васильовича для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч.
  51. Про вилучення земельної ділянки гр. Смоліговця Сергія Васильовича для ведення особистого селянського господарства на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Вороб’їв.
  52. Про вилучення земельної ділянки гр. Третяк Костянтина Володимировича для ведення особистого селянського господарства на території Мохначівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Мохначі.
  53. Про продовження терміну дії Договору оренди земельних ділянок ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗЕМЕЛЬНЕ АГЕНСТВО «ІНІЦІАТИВ-ГРУП» площею 23,4764 га на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, за межами село Губичі.
  54. Про продовження терміну дії Договору оренди земельних ділянок ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЗЕМЕЛЬНЕ АГЕНСТВО «ІНІЦІАТИВ-ГРУП» площею 258,5314 га на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, за межами село Губичі.
  55. Про внесення змін до рішення 28 сесії 8-го скликання від 15.12.2023 року «Про надання гр. Стручковій Я.В. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
  56. Про внесення змін до рішення 28 сесії 8-го скликання від 15.12.2023 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, для переробки деревини (пилорама) Симонов В.В.»
  57. Про надання дозволу на передачу в суборенду земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СІВЕРЬ».

58.Про дострокове припинення повноважень депутата селищної ради

Бялого А.В.;

  1. Різне.

Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 scaned_document-14-26-37.pdf Переглянути