ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

05.12.2023

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 185
Про скликання двадцять восьмої сесії селищної ради восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 05 грудня 2023 року смт. Любеч № 185

Про скликання двадцять восьмої

сесії селищної ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцять восьму сесію селищної ради восьмого скликання

15 грудня 2023 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про звіт про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2023 року;
  2. Про внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік;
  3. Про звіт КП «Любеч Послуги»;
  4. Про прийняття в комунальну власність транспортного засобу;
  5. Про матеріальну допомогу Манько В.Т.;
  6. Про матеріальну допомогу Коноваленко Л.М.
  7. Про матеріальну допомогу Леоненко В.М.;
  8. Про матеріальну допомогу Шоха Ф.В.;
  9. Про матеріальну допомогу Мишко О.М.;
  10. Про матеріальну допомогу Поплавському М.М.;
  11. Про матеріальну допомогу на поховання Сича Ю.І.;
  12. Про матеріальну допомогу на поховання Дедущенка Ю.П.;
  13. Про матеріальну допомогу на поховання Гамарц К.П.;
  14. Про матеріальну допомогу на поховання Снітка І.М.;
  15. Про матеріальну допомогу на поховання Поночевної О.П.;
  16. Про затвердження плану діяльності Любецької селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік;
  17. Про затвердження Програми про відшкодування різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для споживачів по Любецькій селищній раді на 2024 рік;
  18. Про затвердження Програми виконання судових рішень та виконавчих документів про стягнення коштів з Любецької селищної ради на 2024 рік;
  19. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Любецької селищної ради на 2024 рік;
  20. Про затвердження Програми проведення представницьких заходів Любецької селищної ради на 2024 рік;
  21. Про затвердження Програми про проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників закладів освіти Любецької селищної ради на 2024 рік;
  22. Про затвердження Програми харчування у закладах освіти у 2024 році;
  23. Про затвердження Програми надання соціальних послуг комунальним закладом Центр надання соціальних послуг Любецької селищної ради сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у СЖО на 2024 рік;
  24. Про затвердження Програми соціального захисту дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та розвитку сімейних форм виховання по Любецькій селищній раді на 2024 рік;
  25. Про затвердження Програми соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території Любецької територіальної громади на 2024 рік;
  26. Про затвердження Програми соціального захисту населення «Турбота» Любецької селищної ради на 2024 рік;
  27. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Любецької селищної ради на 2024 рік;
  28. Про затвердження селищного бюджету на 2024 рік;
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бондаренко Ірині Василівні на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Жир Тамарі Іванівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ковальчук Марії Костянтинівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ковальчук Марії Костянтинівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Печеновській Ганні Степанівні на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Польовик Тетяні Вячеславівні на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Табенській Надії Іванівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Томілку Миколі Олександровичу на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Федьку Михайлу Володимировичу на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Харченко Валентині Григорівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Шаповал Ірині Сергіївні на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Юрченку Михайлу Миколайовичу на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Ященку Володимиру Івановичу на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Копичу Володимиру Іллічу на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Великий Зліїв, вулиця Центральна, будинок 7а.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Левченко Ганні Олегівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Ріпкинська, будинок 16.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Рубан Марії Кузьмівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Губичі, вулиця Любецька, будинок 16а.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Рубан Світлані Михайлівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Губичі, вулиця Гоголя, будинок 7.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сердюк Тетяні Іванівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Чернігівська, будинок 55.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сулімкович Тамарі Михайлівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Смолигівка, вулиця Набережна, будинок 14.
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Малий Зліїв, вулиця Садова.
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду зі зміною її цільового призначення замість «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» - «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» гр. Бялій Наталії Василівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Миру, 55.
  50. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. гр. Аніховській Ганні Іванівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  51. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. гр. Макаровій Ганні Василівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  52. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. гр. Стручковій Яні Валентинівні на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  53. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. гр. Томаш Ганні Олександрівні (1/2 частка), Томаш Олександру Борисовичу (1/2 частка) на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  54. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. гр. Шикітка Олені Михайлівні на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  55. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кривді Людмилі Миколаївні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Губичі, вулиця Коцюбинського, будинок 23.
  56. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Купрієнко Наталії Миколаївні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Неданчичі, вулиця Кільцева, будинок 7.
  57. Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ПОПУДРЕНКА на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Павлівського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду (за межами населених пунктів) Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  58. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для формування земельної ділянки під будівлю сільського клубу село Вороб’їв.
  59. Про вилучення земельної ділянки гр. Бобровник Лідії Антонівни для ведення особистого селянського господарства на території Губарівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  60. Про вилучення земельної ділянки гр. Бобровника Миколи Васильовича для ведення особистого селянського господарства на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  61. Про вилучення земельної ділянки гр. Бобровника Петра Васильовича для ведення особистого селянського господарства на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  62. Про вилучення земельної ділянки гр. Єловця Олександра Дмитровича для ведення особистого селянського господарства на території Малинівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  63. Про вилучення земельної ділянки гр. Легчиліної Віри Василівни для ведення особистого селянського господарства на території Смолигівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  64. Про вилучення земельної ділянки гр. Савенко Тетяни Василівни для ведення особистого селянського господарства на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  65. Про вилучення земельної ділянки гр. Самоненка Михайла Миколайовича для ведення особистого селянського господарства на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  66. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Петрушівського ССТ.
  67. Про внесення змін до Договору оренди земельних ділянок невитребуваних власниками земельних часток (паїв) ТОВ «ЧІМК».
  68. Про внесення змін до рішення 11 сесії 8-го скликання селищної ради від 06.10.2021 року «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства з подальшою передачею у власність Бондаренко В.М.».
  69. Про внесення змін до рішення 13 сесії 8-го скликання селищної ради від 24.12.2021 року «Про надання гр. Зазимко Р.І. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
  70. Про внесення змін до рішення 9 сесії 8-го скликання від 26.08.2021 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, для переробки деревини (пилорама) Симонов В.В.»
  71. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду гідрологічного заказника місцевого значення «Верхній Болгач».
  72. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території природно-заповідного фонду гідрологічного заказника місцевого значення «Нижній Болгач».
  73. Про надання дозволу ТОВ «УКРТАУЕР» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду терміном на 49 років для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (будівництво та експлуатації споруди електрозв’язку – вежі) в селі Павлівка, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  74. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в зв’язку зі зміною власника земельної ділянки на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Нестеренко, будинок 25.
  75. Різне.

Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 scaned_document-8-56-45.pdf Переглянути