ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

03.10.2023

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 131
Про скликання двадцять сьомої сесії селищної ради восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 03 жовтня 2023 року смт. Любеч № 131

Про скликання двадцять сьомої

сесії селищної ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцять сьому сесію селищної ради восьмого скликання

13 жовтня 2023 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до Програми організації харчування у закладах освіти на 2023 рік;
  2. Про внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік;
  3. Про внесення змін до структури апарату та виконавчих органів Любецької селищної ради;
  4. Про укладання договору доступу з ТОВ «лайфселл» на розміщення телекомунікаційного обладнання;
  5. Про затвердження графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Любецької селищної ради;
  6. Про затвердження акту про передачу на баланс основних засобів;
  7. Про матеріальну допомогу Жиру А.М.;
  8. Про матеріальну допомогу Аношенку В.С.
  9. Про матеріальну допомогу Трихліб Г.О.;
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бабич Валентині Миколаївні на території Мохначівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Дубініну Миколі Альбертовичу на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Куриленко Ганні Іванівні на території Смолигівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Мекшуну Віктору Івановичу на території Тарасо-Шевченківського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Новопашен Ользі Василівні на території Тарасо-Шевченківського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Запорожцю Миколі Корнійовичу на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кузьменку Миколі Васильовичу на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Прокопенку Миколі Михайловичу на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Прокопенку Миколі Михайловичу на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Прокопенку Миколі Михайловичу на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Прокопенку Миколі Михайловичу на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гринь Ніні Василівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Чернігівська, будинок 96Б.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Єгоровій Наталії Миколаївні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Чернігівська, будинок 93.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ященку Сергію Ігоровичу на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Чернігівська, будинок 96А.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бендик Катерині Михайлівні (1/3 частка), гр. Бендику Олександру Анатолійовичу (1/3 частка), гр. Бендику Гнату Анатолійовичу (1/3 частка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Нестеренко, будинок 30.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Бялій Ілонні Миколаївні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Добринінська, будинок 63.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Бялій Ілонні Миколаївні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Нестеренко, будинок 35.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Нестеренко.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Губичі, вулиця Шевченка.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, село Миси.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду зі зміною її цільового призначення замість «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» - «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» гр. Бялій Наталії Василівні на території Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області, смт Любеч, вулиця Миру, 55.
  31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. гр. Олейченко Вірі Максимівні на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Печеновській Ганні Степанівні на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Томилко Ганні Миколаївні на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Томілку Миколі Олександровичу на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  35. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Улановичу Станіславу Миколайовичу на території Великозліївського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  36. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Федьку Михайлу Володимировичу на території Губицького старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  37. Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ІМ. ПОПУДРЕНКА на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Павлівського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду (за межами населених пунктів) Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  38. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рубан С.М.;
  39. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Рубан М.К.;
  40. Про дострокове розірвання Договорів оренди земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) ТОВ «ПІВНІЧНОУКРАЇНСЬКА АГРОПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ» площею 8,1300 га на території Мохначівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  41. Про дострокове розірвання Договорів оренди земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) ТОВ «ПІВНІЧНОУКРАЇНСЬКА АГРОПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ» площею 1,4050 га на території Мохначівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  42. Про вилучення земельної ділянки гр. Даниленка Миколи Борисовича для ведення особистого селянського господарства на території Павлівського старостинського округу, Любецької селищної ради, Чернігівського району, Чернігівської області.
  43. Різне.

В.о. селищного голови Алла СЛОБОДСЬКА

ДОДАТКИ

1 scaned_document-15-32-24.pdf Переглянути