ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

11.08.2023

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 105
Рішення про скликання двадцять шостої сесії селищної ради восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 серпня 2023 року смт. Любеч № 105

Про скликання двадцять шостої

сесії селищної ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцять шосту сесію селищної ради восьмого скликання 22 серпня 2023 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про звіт про виконання селищного бюджету за І півріччя 2023 року;
  2. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення «Турбота» по Любецькій селищній раді на 2023 рік;
  3. Про внесення змін до Програми соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території Любецької територіальної громади на 2023 рік;
  4. Про затвердження Програми Державної прикордонної служби України на території Любецької селищної ради на 2023 рік;
  5. Про внесення змін до Програми сприяння зміцненню матеріально-технічної бази 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого Державної прикордонної служби України на 2023 рік;
  6. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старостам Любецької селищної ради;
  7. Про безоплатне прийняття в комунальну власність селищної ради транспортного засобу;
  8. Про внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік;
  9. Про внесення змін до рішення другої сесії восьмого скликання від 24.12.2020року «Про затвердження Положення про відділ соціального захисту населення Любецької селищної ради»;
  10. Про внесення змін до найменування представницького органу місцевого самоврядування Любецької територіальної громади як юридичної особи;
  11. Про скасування рішення 24 сесії восьмого скликання від 28.06.2023року «Про затвердження Положення про виконавчий комітет Любецької селищної ради та проведення державної реєстрації виконавчого комітету селищної ради»;
  12. Про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Любецької селищної територіальної громади;
  13. Про внесення змін до рішення Двадцять четвертої сесії восьмого скликання від 28.06.2023року «Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Любецької селищної ради»;
  14. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Любецької селищної ради;
  15. Про внесення змін до структури апарату та виконавчих органів Любецької селищної ради;
  16. Про внесення змін до складу постійних комісій Любецької селищної ради;
  17. Про матеріальну допомогу Трихліб Г.О.;
  18. Про матеріальну допомогу Тищенко Т.М.;
  19. Про матеріальну допомогу Семеняко К.М.;
  20. Про матеріальну допомогу Жиру О.М.;
  21. Про матеріальну допомогу Волкович Н.В.;
  22. Про матеріальну допомогу Звонку В.І.;
  23. Про матеріальну допомогу на поховання;
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бовдi Сергiю Олександровичу.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Сердюку Олександру Миколайовичу.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ярошенку Юрiю Леонiдовичу.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою що встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Батрак Світлані Василівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою що встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Миколаєнко Нiнi Григорiвнi.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бєлєнко Іринi Вікторівні.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мороз Валентині Вікторiвнi.
  31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Жир Тамарi Iванiвнi.
  32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Запорожцю Миколі Корнійовичу.
  33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ковальчук Марiї Костянтинівнi.
  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ковальчук Марiї Костянтинівнi.
  35. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Кузьменку Миколі Васильовичу.
  36. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мекшуну Віктору Івановичу.
  37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Новопашен Ользi Василівнi.
  38. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Прокопенку Миколi Михайловичу.
  39. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Табенськiй Надiї Іванiвнi.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Харченко Валентинi Григорiвнi.
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бендик Катерині Михайлівнi, гр. Бендику Гнату Анатолiйовичу та гр. Бендику Олександру Анатолiйовичу.
  42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бялiй Iлоннi Миколаївнi.
  43. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бялiй Iлоннi Миколаївнi.
  44. Про припинення права оренди земельної ділянки та розiрвання Договору оренди землi з ТОВ "Терра-Агро-Пiвнiч" на площу 24,9345 га.
  45. Про припинення права оренди земельної ділянки та розiрвання Договору оренди землi з ТОВ "Терра-Агро-Пiвнiч" на площу 47,4442 га.
  46. Про внесення змiн до Договору оренди земельних ділянок невитребуваних власниками земельних часток (паїв) ТОВ "ЧIМК".
  47. Про внесення змiн до Договору оренди ТОВ "ШТИЛЬ".
  48. Про внесення змiн до рiшення 14 сесiї 8 скликання вiд 27.01.2022 року гр. Дубiнiну Миколi Альбертовичу.
  49. Про передачу земельної ділянки з комунальної власності в державну власність.
  50. Про надання дозволу ТОВ IМ. ПОПУДРЕНКА на розроблення технічної документації із землеустрою щодо iнвентаризації земельних дiлянок на території Павлiвського старостинського округу з подальшою передачею їх в оренду.
  51. Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності Любецької селищної ради.
  52. Про розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення земельної ділянки комунальної власності Любецької селищної ради пiд громадську нежитлову будiвлю "клуб" по вулицi Квiтнева, 6а, с. Мохначi.
  53. Про надання дозволу Громадськiй органiзацiї "Об’єднання осiб з iнвалiднiстю та сiмей, в яких виховуються дiти iнвалiди дитинства "Надiя" на розроблення проекту землеустрою щодо вiдведення у постiйне користування земельної ділянки сiльськогосподарського призначення комунальної власності Любецької селищної ради.
  54. Різне.

Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 scaned_document-12-34-01.pdf Переглянути