ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

11.07.2023

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 86
Про скликання позачергової двадцять п’ятої сесії селищної ради восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 11 липня 2023 року смт. Любеч № 86

Про скликання позачергової

двадцять п’ятої сесії селищної

ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати позачергову двадцять п’яту сесію селищної ради восьмого скликання 12 липня 2023 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про делегування повноважень Чернігівській ОВА на закупівлю шкільних автобусів;
  2. Про внесення змін до бюджету селищної ради на 2023 рік;
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Батрак Світлані Василівні.
  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Запорожцю Миколі Корнійовичу.
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Кузьменку Миколі Васильовичу.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мекшуну Віктору Івановичу.
  7. Про внесення змін до Договору оренди земельних ділянок невитребуваних власниками земельних часток (паїв) ТОВ «ЧІМК».
  8. Про внесення змін до рішення 14 сесії 8 скликання Любецької селищної ради від 27.01.2022 року «Про надання гр. Дубініну М.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
  9. Різне.

Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ

ДОДАТКИ

1 scaned_document-12-28-58.pdf Переглянути