ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

16.06.2023

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 73
Розпорядження про скликання двадцять четвертої сесії восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 16 червня 2023 року смт. Любеч № 73

Про скликання двадцять четвертої сесії

селищної ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцять четверту сесію селищної ради восьмого скликання

28 червня 2023 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Любецької селищної ради на 2024 рік;
  2. Про внесення змін до Програми протидії злочинності та профілактики правопорушень на території Любецької селищної ради на 2021-2023 роки;
  3. Про внесення змін до бюджету селищної ради на 2023 рік;
  4. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023рік;
  5. Про затвердження Положення про виконавчий комітет Любецької селищної ради та проведення державної реєстрації виконавчого комітету селищної ради;
  6. Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану;
  7. Про припинення діяльності Великозліївського ліцею Любецької селищної ради;
  8. Про припинення діяльності Малинівської гімназії Любецької селищної ради;
  9. Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Любецької селищної ради;
  10. Про затвердження акту про передачу в господарське відання основних засобів;
  11. Про надання дозволу ТОВ «лайфселл» на розміщення мобільної базової станції на території біля будинку культури;
  12. Про матеріальну допомогу .;
  13. Про матеріальну допомогу Клецуну П.О.;
  14. Про матеріальну допомогу Даниленко Т.М.;
  15. Про матеріальну допомогу Коваленко Н.А.;
  16. Про матеріальну допомогу Стельмах П.П.;
  17. Про матеріальну допомогу Теремецькому С.М.;
  18. Про матеріальну допомогу на поховання;
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Білецькій Олені Василівні.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Бреславець Наталії Володимирівні.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Денисенко Валентині Іванівні.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Куриленко Ганні Іванівні.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Сибірській Ганні Олексіївні.
  24. Про затвердження детального плану території земельної ділянки за межами населеного пункту с. Скитьки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ПрАТ «Київстар».
  25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Прокопенку Миколі Михайловичу.
  26. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ярошенку Юрію Леонідовичу.
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури за адресою: с. Губичі вул. Шевченка Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури за адресою: с. Малий Зліїв вул. Садова Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури за адресою: с. Миси Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури за адресою: смт Любеч вул. Нестеренко Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  31. Про укладання Договору оренди земельної ділянки АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту на території с. Гута Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  32. Про укладання Договору оренди земельної ділянки АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, а саме трансформаторної підстанції ЗТП-760 в смт Любеч Чернігівського району Чернігівської області.
  33. Про вилучення земельної ділянки гр. Іногди Алли Анатоліївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  34. Про вилучення земельної ділянки гр. Кореня Ігоря Васильовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  35. Про передачу земельної ділянки з комунальної власності в державну власність.
  36. Про внесення змін до Договору оренди земельних ділянок невитребуваних власниками земельних часток (паїв) ТОВ «ЧІМК».
  37. Про внесення змін до рішення 14 сесії 8 скликання від 27.01.2022 року «Про надання гр. Дубініну М.А. дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».
  38. Про надання згоди на зменшення площі земельної ділянки комунальної власності.
  39. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою с. Тараса Шевченка, вул. Шевченка,2
  40. Різне.

В.о.селищного голови Алла СЛОБОДСЬКА

ДОДАТКИ

1 scaned_document-14-47-45.pdf Переглянути