ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

18.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 2
Про передачу комунального майна на праві господарського відання 

ПРОЄКТ

У К Р А Ї Н А

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від 27 січня 2022 року

смт.Любеч

Про передачу комунального майна

на праві господарського відання 

      Відповідно до статті підпункту 31, 43 пункту 1 статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 136 Господарського кодексу України, розглянувши клопотання комунального підприємства  «Любеч Послуги» «Про надання в користування на праві господарського відання майна комунальної власності»,  у зв’язку з виробничою необхідністю, враховуючи рекомендації постійної комісії  з питань фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності селищна рада

 ВИРІШИЛА

1.Передати на праві господарського відання комунальному підприємству  «Любеч Послуги» майно комунальної власності територіальної громади Любецької селищної  ради (згідно додатку).

2. Затвердити договір про передачу майна, що перебуває у комунальній власності        територіальної громади Любецької  селищної ради, на праві господарського відання .

3. Комунальному підприємству КП «Любеч Послуги» прийняти в господарське  відання    майно комунальної власності територіальної громади Любецької селищної ради, зазначене в пункті 1 цього рішення, згідно акту приймання-передачі.

4.Доручити селищному голові Костильову В.М. укласти з директором КП «Любеч Послуги» договір про закріплення майна комунальної власності територіальної громади Любецької селищної ради на праві господарського відання.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності.

Селищний голова Валерій КОСТИЛЬОВ