ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

10.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 44
Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Любецької територіальної громади об’єкта нерухомого майна

Україна

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ТРИДЦЯТА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

ПРОЕКТ

від травня 2024 року

смт. Любеч

Про надання згоди на прийняття у

комунальну власність

Любецької територіальної громади об’єкта

нерухомого майна

Відповідно до статей 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини другої статті 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» та листа Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації від 22.04.2024 № 06-09/2853 щодо можливості та готовності прийняття у власність територіальної громади об’єкту житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на прийняття у комунальну власність Любецької територіальної громади об’єкта нерухомого майна, а саме житлового будинку, що знаходиться за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Любеч, вулиця Добринінська, будинок 69.
  2. Включити до фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб житловий будинок, що знаходиться за адресою: Чернігівська область, Чернігівський район, смт Любеч, вулиця Добринінська, будинок 69.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань  житлово-комунального господарства, комунальної власності, будівництва, архітектури та з питань  надзвичайних ситуацій.

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА Валерій КОСТИЛЬОВ