ОПИС ДОКУМЕНТУ

Дата:

29.03.2023

ДРУК

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ № 33
Про скликання двадцять другої сесії селищної ради восьмого скликання

УКРАЇНА

ЛЮБЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЧЕРНІГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 29 березня 2023 року смт. Любеч № 33

Про скликання двадцять другої сесії

селищної ради восьмого скликання

Відповідно до п.4 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

Скликати двадцять другу сесію селищної ради восьмого скликання

07 квітня 2023 року.

На розгляд сесії винести питання:

  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік;
  2. Про затвердження акту про передачу на баланс основних засобів;
  3. Про включення до Переліку Першого типу комунального майна, що підлягає передачі в оренду на аукціоні, затвердження умов та оголошення про передачу в оренду комунального майна;
  4. Про включення до Переліку Першого типу комунального майна, що підлягає передачі в оренду на аукціоні, затвердження умов та оголошення про передачу в оренду комунального майна;
  5. Про звернення до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій,щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх;
  6. Про матеріальну допомогу Ященку В.М.;
  7. Про матеріальну допомогу Стельмаху І.І.;
  8. Про матеріальну допомогу Дідовець Н.М.;
  9. Про матеріальну допомогу Назаренко О.В.;
  10. Про матеріальну допомогу Наварі О.Я.;
  11. Про матеріальну допомогу Богушу А.І..;
  12. Про матеріальну допомогу Баглій І.Б;
  13. Про матеріальну допомогу Ломако І.Б.;
  14. Про матеріальну допомогу Кривопуску В.О.;
  15. Про матеріальну допомогу на поховання;
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Курачу Віктору Михайловичу.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Курачу Віктору Михайловичу.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мажорі Валентині Іванівні (1/2 частка).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мажорі Валентині Іванівні (1/2 частка).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мажорі Валентині Іванівні (1/4 частка).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Мажорі Валентині Іванівні (1/4 частка).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Наварі Віталію Миколайовичу.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Наварі Віталію Миколайовичу.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ничипоренку Андрію Петровичу.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ничипоренку Андрію Петровичу.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Ничипоренку Андрію Петровичу.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Пищик Парасковії Федорівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Пінчуку Володимиру Михайловичу (1/2 частина) та гр. Пінчуку Павлу Михайловичу (1/2 частина).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Рудаковій Валентині Анатоліївні.
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Рудаковій Валентині Анатоліївні.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Рудаковій Валентині Анатоліївні.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Томилко Любові Михайлівні.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Томилку Сергію Володимировичу.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Томилку Сергію Володимировичу.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Шевченко Надії Михайлівні.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Курачу Миколі Михайловичу.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Масан Аделії Іванівні.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Чепурній Наталії Миколаївні.
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення з земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Шупило Ірині Борисівні.
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Кордик Юлії Михайлівні.
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Кордик Юлії Михайлівні.
  42. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної частки (паю) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області гр. Куриленко Ганні Іванівні.
  43. Про вилучення земельної ділянки гр. Бендик Катерини Михайлівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  44. Про вилучення земельної ділянки гр. Бордак Миколи Андрійовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  45. Про вилучення земельної ділянки гр. Вечірського Миколи Михайловича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  46. Про вилучення земельної ділянки гр. Виганяйла Юрія Миколайовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  47. Про вилучення земельної ділянки гр. Войтехович Світлани Андріївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  48. Про вилучення земельної ділянки гр. Глушенка Олександра Івановича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  49. Про вилучення земельної ділянки гр. Єзепи Надії Олексіївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  50. Про вилучення земельної ділянки гр. Звонка Михайла Васильовича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  51. Про вилучення земельної ділянки гр. Ланько Любові Василівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  52. Про вилучення земельної ділянки гр. Леоненка Федора Степановича з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  53. Про вилучення земельної ділянки гр. Матвієнко Людмили Федорівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  54. Про вилучення земельної ділянки гр. гр. Оседач Зої Михайлівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  55. Про вилучення земельної ділянки гр. Руденок Ганни Михайлівни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  56. Про вилучення земельної ділянки гр. Стременовської Тетяни Миколаївни з користування для ведення особистого селянського господарства на території Любецької селищної ради.
  57. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель комунальної власності на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  58. Про передачу в постійне користування земельної ділянки філії «Чернігівське лісове господарство» на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  59. .Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  60. Про скасування рішення сесії селищної ради ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРО-ФІРМА «БОГДАН» на території Любецької селищної ради Чернігівського району Чернігівської області.
  61. Різне.

Секретар ради Алла СЛОБОДСЬКА

ДОДАТКИ

1 scaned_document-16-00-59.pdf Переглянути